Баклажани «Вогник»

Баклажани «Вогник»

Для холодильника, не на зиму) На 6 порізаних кружечками й обсмажених баклів — 6 перчиків чилі, десь головка часнику, в мене 2 штуки однояйцевих, як тут хтось обізвав))) , тобто однозубчикових))) по 5 ч/л цукру та солі та 10 ст/л оцту 5%) заправку зблендерити та додати до смажених баклажанів. Усе перемішати та жерти десь за півгодинки хоча б) аби настоялось) Роблю одразу багато, в холодильнику стоїть, але не довго, бо зжираємо швидко)))

Похожие посты

Мʼясо із джек фрутом? Запросто!

Мʼясо із джек фрутом? Запросто!

Смачний салатик з буряком

Смачний салатик з буряком

Круасани без духовки

Круасани без духовки

Мандаринівка

Мандаринівка

Я у соцмережах