Ну, звичайно, коли я зібралася, нарешті, зробити мандаринівку, знайти її рецепт у групі було вже просто неможливо) я чесно перерила стрічку, але Тому довелося переривати інтернет) ну й — голівне — з горілкою в мене ніяк
Ну ось, мій рецепт: на півлітра рому (35°) 1,5 ст/л меду, 2 мандаринки зі шкіркою. Мандаринки почистить, прибрати кісточки й, по можливості, білий прошарок. Зі шкірки я його трохи пошкрябала, бо в мене дуже тонкошкірі мандаринки) мандаринки разом зі шкіркою (я ще додала трохи лимонної, але її в результаті не було відчутно) перемолоти в блендері, перекласти у відповідну ємність, додати мед і ром. Щільно закрити й поставити у темне місце (шафку) на три дні) одцідити й насолоджуватись) Вийшло смачно) У кого є відмінні рецепти — прошу, накидайте) Тут вони мені не загубляться
Із коментів: