А як щодо чурросів?)) Заварне тісто, приготовлене у такий спосіб — надзвичайно смачне, зверху хрустка скоринка, а серединка найніжніша) Рецепт простий: стакан (240 гр) води+4 ст/л масла вершкового+2 ст/л цукру+ четвертину ч/л солі доводимо до кипіння у каструльці) Хтось каже — потрібен чугунок, хтось — просто каструля. А я так скажу — тільки не алюмінієва, бо в ній від вимішування може бути й присмак, й колір… В мене з посудкою не густо, то робила просто в звичайній сковороді) Отже, закипіло — робимо малюсінький вогонь, рєзко всипаємо стакан муки й мішаємо то всьо дерев‘яною ложко або лопаткою. Замішаємо до однорідності, поки тісто збереться колобком. Знімаємо з вогню, хай хвилин п‘ять простигне, і починаємо вмішувати по одному 4-5 яєць) В мене було два великих качиних, то як 3 великих курячих, й теж норм) У кінцевому результаті тісто блискуче, коли з нього виймати ложку, лишається такий чубчик) ну а далі — просто, перекласти тісто в кулінарний мішечок) (в мене просто пакетик з відрізаним кінчиком) масло розігріти, надусити таких сосисочок й смажити) Готове посипати цукром з корицею) Смачного)