А шо в мене є))) Фіолетова квасолька))) За смаком така ж як і зелена, але прикольна) Зараз я залию її розсольчиком і за пару днів буду мати самашедшу смакоту))) Квашена квасолька — це просто свято якесь
Публікую рецептик — він дуже простий))) Квасольку можна бланширувати — у киплячу воду занурити, хай закипить і одразу злити, а можна й ні, але тоді вона така тверденька буде) Робила й так, і так, усе смачно) На кіло фасольки (помити, порізати, бо сильно довгу не зручно квасить, ну, як мені) — 1 л. розсолу.
Розсіл: на 1 л гарячої води 1 ст/л солі, 1-2 ч/л цукру, 1-2 ст/л фруктового оцту. Квасольку покласти в банячок, додати зубців з 10 часничку, можна не чистити, просто навпіл порозрізать, зерня коріандру десь столову ложку, кріп, пучок, ну такого, як на квашення), перчинку гостру, можна ще листя хрону чи вишні — в мене не має, на жаль) Усе це добре перемішати, залити гарячим розсолом и лишити, хай кваситься, пару днів зазвичай достатньо)
Як засмакує — поставте в холодильник, аби не перекисла.