«Баунті — райська насолода» — памʼятаєте?)) От і я згадала, щось давненько не робила))
Отже, беремо 2 повних чашки (чашка — 200гр) кокосової стружки та десь приблизно 250 гр згущенки звичайної) перемішуємо, має ліпитися до купи, аби накатати кульок)) Зі всього в мене вийшло 14 «баунтінок».
О, а далі саме цікаве, як для мене)) Оскільки з мене «знаний шоколадьє», хіба їсти))) Я спробувала розтопити шоколад в мікрохвильовці — оскільки в мене не плитка, а чіпси шоколадні, тобто, це, по суті, напівфабрикат шоколадний) — то горілим смердить вже другу годину поспіль))) Пішла звичним шляхом, розтопила на водяній бані, та ще додала шмат масла і трохи молока обкачала кульки у тому всьому й поставила в холодильник)
О, саме те — тонюсінький шар шоколаду й море начинки)