Нарешті зірки склалися, руки дійшли й ноги допленталися) Корейські пампушки, прошу пані)))) Не знаю, чи дійсно вони корейські, але так їх називають — дуже смачні й незвичні, хоча тісто й найпростіше)
Отже, 2 ст/л вершкового масла, 2 ст/л цукру й 0,5 ч/л солі, 1 яйце й чашка молока (в мене 200гр) все підігріте, розтоплене, розкалатать. Якщо сухі дріжджі додаються до розчини, то додати 1 і 1/4 чайної ложки. Й потім всипати 3 чашки просіяного борошна. Якщо дріжджі додаються до борошна, то додати до розчини 3 чашки просіяного борошна, й потім, власне, дріжджі) Добре вимісити тісто, борошна бажано більше не додавати, лишень, мо, на підсипку трохи. Накрити, і в тепле місце десь годинки на півтори, щоб гарно так удвічі десь піднялось. Потім обмяти, й ще десь на півгодинки вже. Після цього ще обмяти й розділити на 16 частин, знов накрити і поставити хвилин на 15. Накрутити отаких закрутюшок))) Просто скатати тоненько, й покрутити руками в різні боки, воно саме завернеться, кінці прищепити. І ще на хвилин 15 відставити)))
смажити на середньому вогні, зверху буде хрустке, всередині — дуже пухке й ніжне)