Квашене | Овочі/фрукти | Рецепти
Квашені помідорки
А це оп‘ять я))) Теперка в мене питання про помідори) Хто як робить помідорки по-бистрячку?)) Так щоб увечері зробив, а зранку й уже жереш собі?))) Я оце надибала таке —
- на кіло черрішок
- 2ст/л цукру (з гіркою),
- 1 ст/л солі,
- по 50 гр олійки та оцту,
- 1 перчинка чілі,
- пучечок зелені,
- десь півголовки часнику,
- від себе додала кілька бутончиків гвоздики та щось з пів чайної ложки кмину — потовкла)
Помідорки наколоти зубочисткою, все перемішати й попробувати забути до ранку) я затягла плівкою коробочку, тільки пару дірочок зробила, аби дихало)) бо в мене тут такий клімат, що бажаючих добратися до моїх помідорків буде черга)) А от їм дзуськи))) В нормальних умовах можна просто прикрити кришкою) На ранок — в холодильник))) Думаю, буде смачно)