Мʼясо із джек фрутом? Запросто!

Мʼясо із джек фрутом? Запросто!

В Азії люблять поєднувати, здавалося би, різні продукти. Ну, зелений джек фрут я готувала, як овоч) А от щоб стиглий… Вийшло напрочуд смачно)

Отже нам потрібно:

🐖шматок, десь із півкілограма, пісної свинини,

власне, джек фрут, стиглий,

🌶️здоровенький перчик чілі,

ст/л пальмового цукру, трохи чорного рисового оцету, соєвий соус, трохи часникового порошку або свіжого, але не багато, щоб не перебивався смак.

Чорний та білий кунжут за смаком.

Для початку мʼясо ріжемо на тоненькі смужки, і маринуємо десь на годинку у рисовому оцеті, часнику й соєвому соусі.
Джека фрукта взяти за обʼємом як мʼяса, або й трохи більше, вибрати кісточки, нарізати смужками поздовж. Перчинку теж нарізати тонкими колечками.
Далі — просто (ну, якщо до того було складно)). Розігріваємо вок. Трохи олійки. Кладемо столову ложку пальмового цукру, аби розчинився — це досить швидко. Вкидуємо джек разом з перчинкою. Трохи обсмажуємо, додаємо мʼясо разом з маринадом. Посипаємо усе чорним та білим кунжутом. Ну и на великому вогні, постійно мішаючи, обсмажуємо до готовності, хвилин 10, не більше) Прибираємо вогонь, накриваємо кришкою, хай ще хвилин 10 постоїть так, відпочине) Усе, можна їсти)))

Похожие посты

Смачний салатик з буряком

Смачний салатик з буряком

Круасани без духовки

Круасани без духовки

Мандаринівка

Мандаринівка

Цікаві соуси для салатиків

Цікаві соуси для салатиків

Я у соцмережах