Салат із червоної капусти
А ви любите салатики з червоної капусточки?)) Я — дуже, хіба не люблю возькатися з капустою) А щоб салатик був смачним — таки треба повозитись)))
Отже капустку треба нарізати, присипати сіллю, й добряче пом‘яти, так, аби капуста, яка спочатку досить тверда, була під пальцями як шовк))) Потім віджати сік із залишками солі, от тепер да, можна творити))) Я додала помело (тут прочитала рецепт із грейпфрутом, але у нас росте саме помело))), дрібно-дрібно порізані оливки, й заправила голандським соусом — нє, майонезом, певно, також можна, але голандський ніжніший)) Ну і enjoy) насолоджуйтесь)
А ще я люблю таку капустку так, з майонезом, але замість помело додати клюкви трохи прим‘ятої й трошки цукру — весчь) але клюква у нас не росте(((