Шнуровані колобки
Вопщем, коли вам зовсім нічого робить і хочеться чогось такого — то ось))) Ходили за мною ці клубочки десь із тиждень, відколи побачила їх десь в Інтернеті)
То ось рецепт — фарш як на котлетки, тільки без хліба) М‘ясо/сало свинина/яловичина десь 50 на 50, солі, спецій, часничку, цибульки трохи, пару яєць — це десь на кіло. Добре вимішати, дати настоятись трохи — в ідеалі на ніч)) Змастити руки в олії, накрутити шариків не дуже великих) спагеті чи просто довгу вермішелину залити кип‘ятком, дати постояти, аби розмякла. Накрутити клубочків, кінці заправити зубочисткою, ну, то як в школі на уроках плетення гачком вчили))) Перших два — сильно з матюками, потім втягуєшся у процес)) Обсмажувати у фритюрі на середньому вогні, викласти на паперові серветки, аби зайва олія відійшла) Усьо) Усередині виходять дуже соковиті) Під холодне пиво мона зжерти багато, без пива — також)