Справжня ковбаска

Справжня ковбаска

Оце називається — якщо українка захоче ковбаски, то хоч у чорта на рогах, але таки зробить її))) І фігня, що нема ні духовки, ні кишок, та й ще багато чого)))) Але — вийшла ковбаска! Отже, рецепт)

Усе просто: м‘яса півтора кіло, трохи більше половини крупно мелений фарш зі свинячого ошийка, вибирала, аби побільше сала) А менша частина, пісна яловичина, порізала її дрібно. О, до того всього додала 2 ч/л солі, 1 ч/л меленого сушеного чілі( люблю гостре), 1 ст/л крохмалю, 50 гр віскі (треба було коньяку, але не було)) 2 яйця, ну й спецій, як самі бажаєте)), у мене коріандр товчений, трохи мускатного горіху, сушених трав))) Це все ретельно вимішати й в холодильник на годинку, аби встоялося)

Далі я поділила все це на три частини, кожну замотала в харчову плівку, зав‘язала хвостики) ну й геть пообв‘язувала, аби не розвалилось) В каструляці трохи підігріла воду, й занурила туди це все. Додала у воду десь чайну ложку солі й оцту, не знаю, навіщо, але так прочитала) Поставила на самий маленький вогонь, й 2 години по таймеру витримала)) воно там закипіло й тихенько собі пахнючило на весь квартал)))

Опісля, писали, треба рєзко охладить, ну, де його взяти рєзко холоду, коли на вулиці до +40?)) То я витягла з каструлі, поклала в миску, й сунула в морозильник) Остигає дуже довго))) години 4 десь в мене пролежало там, потім просто перенесла до холодильника) З морозильником, звичайно, так собі опція) Краще заздалегідь льоду наморозити) Але всеодно — СМАЧНІССІМО))))

Похожие посты

Мʼясо із джек фрутом? Запросто!

Мʼясо із джек фрутом? Запросто!

Смачний салатик з буряком

Смачний салатик з буряком

Круасани без духовки

Круасани без духовки

Мандаринівка

Мандаринівка

Я у соцмережах