Пудінг, чи от желюшка) Готувати не довго, зате от їсти — тьху на раз Отже,
750 мл молока
пів чашки(чашки по 250гр) цукру
2 ст/л какао порошку
1 ст/л агар-агару
Шоколад бажано розтопити))) В мене шоколадні чіпси, то я з ними настраждалась, поки розтанули))) Отже все змішати й добряче у каструльці, аби не було грудок. Каструльку поставити на маленький вогонь і довести до кипіння. Десь посередині цього процесу й добавити наш підігрітий шоколад. Мішати й мішати, аби не пригоріло. Не кип‘ятити, аби тільки от почалося дрібнобулькотіння))) тобто, довести до кипіння) Відставити, далі я взяла пластикову коробочку й тонесенько змастила олійкою, аби не приставало. Потім беремо печенько, у мене крекер, трохи варева на низ, далі збираймо тортика) шар печенько, шар рідини. Я трохи приморожувала в холодильнику шари, аби між ними проміжок був. Робити треба швидко, бо агар досить швидко застигає, навіть без холодильника. Зібрала — на холод, пару годин й enjoy