Золота скоринка ще підшкварчує тихонько в тарілці, крижані келихи парують… Що може бути кращим для спекотного суботнього підвечірка, ніж божественне поєднання крижаного пива й соковитого чебурека?)))
За численними проханнями — щодо тіста) Є в мене мірка на чарочку, то я нею міряю, 40 гр. Отже, по одній чарочці рому/горілки та рослинної олії, половину чашки, десь 100 гр, води, кип‘яченої, звичайної, чайну ложку з невеликою гіркою цукру, дрібку солі. Борошно) Я знаю, що всі не люблять оце — на око, або ж як на вареники))) Як казали моя бабця, тісто має бути тугеньке, як дитяча дупця))) Залишаємо десь на півгодинки під кришкою/плівкою/рушником. Секрет у розтачуванні. Тісто має бути тоненьким, напівпрозорим. Тобто, усю кількість я ділю навпіл, потім ще, ще, і ще))) Загалом з такої кількості виходить десь 26-28 чебуреків, вирізаю чайною тарілочкою) Розтачую, підпилюю борошном, знову розтачую, аби було так, напівпрозорим, і не збігалося, як резинове, якщо погано ліпиться, краї змащую водою. Ото й всі секрети) Смачного)