Духовка — то щастя, але й без неї є жизнь для любителів випічки))) Освоїла булочки на пательні — то ділюся своїм відкриттям) Тісто найпростіше — 3-4 стакани (по 200 гр) муки, починала з трьох, а там як піде) у мене пішло загалом 4. Муку просіяти разом з ч/л сухих дріжджів, половиною ч/л солі та 1 ч/л цукру. Додати 250 мл теплої води й замісити нетуге, але й щоб не липло до рук, тісто. Розкачати завтовшки пів сантиметра та вирізати якимось стаканом невеличкі кружечки. Накрити, лишити на півгодини. Суху пательню розігріти, викласти наші булочки, накрити кришкою, готуються швидко, тому в фб не ходити, стояти поруч) перевернути, можна далі без кришки) Всього на приготування в мене пішло десь 40-45 хвилин. На смаження — не більше 10-ти) Вийшло 18 смачнезних справжніх булочок))) І з вареням, і з ковбасою добрезні)