Хто з чим, а я зі своєю сковорідкою)) Нарешті віднайшла рецепт справжньої — пухнастої! — випічки на сковороді) Пригощайтесь, поки все не зжерли)) Щодо рецепта — пів стакана молока та пів стакана води, щоб усе тепле, + гр 50 вершкового масла + 1 яйце + трохи солі + 1 столову ложку цукру = все закалатать. Окремо просіяти 2 стакани борошна + 1,5 ч/л (без гори!) сухих дріжджів (у мене такі, що в муку кладуться). Влити рідину в борошно, замісити м‘яке тісто, хай навіть трохи липне, ще візьме трохи борошна, але не багато! Накрити, поставити підходити на півгодини. З цього всього вийде 8 булочок. Сковорідку нічим не змазувати, тісто розділити на 8 частин, я половину зробила з начинкою, половину просто колобків скатала) покласти всі булочки на сковороду, закрити кришкою, дати ще хв 15 підійти, потім поставити на повільний вогонь. Так під кришкою й смажити, потім перевернути, я для надійності ще з боків обсмажила))) Справжні булочки))