Гострий соус із манго

Гострий соус із манго

Оце зробила соус до м‘яса, то й ділюсь) Дісталась мені тут по случаю ступочка) Оскільки я не тілько бездуховочна, але й безміксерна людина, то щастя було просто безмежне) Соус — це наслідок))) Отже беремо свіжих мангів десь кіло (ну, це у мене, вибачайте, й цього сезон)), а можна просто один великий, стиглий) перцю чилі дрібного штучок з 10, або великого штучки 4-5 (я люблю так щоб огнєдишащє), пучок зелені, зазвичай, м‘яти, але зараз взяла базиліку зеленого, солі десь чайну ложку, цукру для смаку, стіко ж. Перець з зеленню дрібно порізала, та потовкла в ступочці із сіллю та цукром, аби сік трохи пустило. Манги почистила, дрібно порізала, частину теж трохи потовкла, аби сік добре пустило. Усе перемішала, туди десь 1-1,5 ч/л крохмалю, поставила на вогонь і довела до кипіння) Можна без крохмалю й не варити, просто щоб годинку постояло) У мене просто манги дуже соковиті, то як юшка вийшло минулого разу)) Оце звечора зробила, а на другий день можна жерти) усі примудрощі)

Похожие посты

Смачний салатик з буряком

Смачний салатик з буряком

Круасани без духовки

Круасани без духовки

Мандаринівка

Мандаринівка

Цікаві соуси для салатиків

Цікаві соуси для салатиків

Я у соцмережах