Куряча ковбаска

Куряча ковбаска

А як ви щодо ковбаски?)) Нє, я не можу конкурувати з розкішними мясами та ковбасами з коптилень та пателень))) Ну, нема в мене ні термометру, аби міряти 70-80°, в яких має лежати майбутня ковбаска, ні кишок, ні спец насадки для м‘ясорубки, ні духовки, кароч, нічо такого — лише непереборне бажання домашньої ковбаси👩‍🍳 Ну і от знову))) Вийшло смачніссімо, тож ділюся рецептом, бо сама його винайшла, вірніш, зкомбінувала))) Отже:

1. Купила курячих грудок та ніжок — порівну, разом десь кіло з хвостиком грамів у 300)) Це дві ніжки та ціла грудка (або 2 половинки)))

2. Грудку дрібно порізала, завалила у блендер, додала 200 гр, або ж чашку, молока, пару ч/л перцю горошком, десь 2 з половиною ч/л солі, усе перемолола на однорідно)

3. Ніжки — вирізала кісточки, м‘ясо разом зі шкіркою досить крупно порізала, 3-5 лаврових листків дрібно поламала.

4. Фарш з грудки та порізане м‘ясо з ніжок з‘єднала, додала 2 білки яєць, сипонула трохи копченої паприки, усе гарненько вимішала.

5. Усю масу поділила навпіл, кожну частину добряче замотала в харчову плівку, один кінець зав’язала. добряче потрусила і постукала об стіл, аби поменше повітря залишалось, другий кінець зав‘язала.

6. В підходящу каструлю налила гарячої води — просто з-під крану) опустила туди ковбаски, закрила кришкою й поставила на дуууже повільний вогонь. Одразу поставила таймер на годину, тобто, не чекала, поки закипить, десь хвилин через 40 вогонь вимкнула, але ковбаску залишила у каструлі. Витягла після дзвінка таймера)

Ну, далі — просто) ковбаску у холодну воду, потім в холодильник) Спочатку буде здаватися, що там забагато бульйону, але більша частина вбереться, коли наш продукт остигне))

Усьо) їсти на сніданок, обід, вечерю, з пивом, без пива та просто так))) Наступного разу ще додам або часничку, або оливок👅

Похожие посты

Смачний салатик з буряком

Смачний салатик з буряком

Круасани без духовки

Круасани без духовки

Мандаринівка

Мандаринівка

Цікаві соуси для салатиків

Цікаві соуси для салатиків

Я у соцмережах