Признаюсь вам чесно — я не люблю олів‘є))) От — нє) Але чоловік з дитиною готові були наминати тазіками, то довелось готувати)) Проте, від класики намагалась відходити — ковбасу взагалі нє-нє, тільки м‘ясо варене або курячу грудку, з овочами теж експериментувала — то (жах-жах) яблуко додавала, то свіжі огірки, вершина була — ананас))) І от цього року надибала в інтернеті цікаву варіацію, додала трохи своєї буйної фантазії і — вуаля))
Отже, інігрідієнти:
Авокадо, порізане кубиками (замість картоплі);
Молода морква — трохи водички і в мікрохвильовці;
Солені качині яйця варені — (то в нас таке продають) але можна й звичайні);
курина грудка — трохи замаринувала у соєвому соусі й каррі, буквально хвилин 15, швиденько обсмажила з обох боків до рум‘яності, трохи води й 10 хвилин під кришкою, виключила газ та так залишила остигати. Пишу детально, бо вийшла дуже соковита)); смачно і з качиною грудкою;
огірки мариновані з банки;
довга квасолька (long beans), в Азії її повно, стручки десь до півметра), сира.
Пропорції не даю, бо у кожного свої смаки)) все — кубиками, перемішати й заправити — тадам!!! — йогуртовою заправкою з рубленою м‘яткою))) Фсьо — тазік мій))) Хто наважиться повторити — смачного))) Я вже повторювала